Coaching de Paardenblik en de WMO

Met verschillende gemeenten in de regio Arnhem heeft Coaching de Paardenblik contracten lopen in het kader van de WMO. Het gaat om de gemeenten Wageningen, Renkum, Arnhem en Overbetuwe. Dat betekent dat mensen bij deze gemeenten begeleiding of extra begeleiding in de vorm van coachen met paarden aan kunnen vragen.
In Wageningen is Coaching de Paardenblik zelfs een vrij toegankelijke voorzieningen waar inwoners van Wageningen gebruik van kunnen maken. Drie coachingssessies worden vergoed door de gemeente.

Als het even niet lekker loopt en je dreigt ergens vast te lopen; als je leven ingewikkeld wordt en je tijd en aandacht wilt vrijmaken om dit uit te zoeken; als (extra) begeleiding even nodig is ……je bent welkom! Of je nu 8 of 80 bent!. Een eerste kennismakingssessie is altijd geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we met elkaar wat er nodig is.
Interesse of vragen? Stuur een mail!
info@paardenblik.nl