Indicatie van de kosten

Een eerste kennismaking met Equine Assisted Coaching is geheel vrijblijvend en gratis. De kennismaking is er om te ervaren of het coachen met behulp van paarden iets voor je is, of het klikt tussen jou, paard en coach. Daarna bespreken we met elkaar wat er nodig is.

Komt u in aanmerking voor een vergoeding?
Met verschillende gemeenten in de regio Arnhem heeft Coaching de Paardenblik een contract lopen als zorgaanbieder. Het gaat om de gemeenten Wageningen, Renkum, Arnhem en Overbetuwe. Via de centrale toegangen van de gemeenten wordt met u besproken of zorg bij Coaching de Paardenblik passend is bij uw zorgvraag. Als dat het geval is zullen zij een beschikking afgeven aan Coaching de Paardenblik en zal uw zorgtraject (deels) vergoed worden. Klik hier voor de contact gegevens van de gemeente.

Voor particulieren is het wellicht ook mogelijk om deels vergoed te worden via hun zorgverzekeraar. Coaching de Paardenblik is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Complementair (klik hier voor jaarlicentie).
Als u aanvullend verzekerd bent vergoeden een aantal zorgverzekeraars een deel van de kosten. Kijk op https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
Mocht de verzekeraar onverhoopt toch niet vergoeden om wat voor reden dan ook dan is Coaching de Paardenblik hier niet verantwoordelijk voor. Informeer goed bij uw verzekeraar!

Kosten sessie en traject voor particulieren en bedrijven:

Coachingssessie individueel:
Duur sessie: 1½ – 2 uur
€ 95,= (exclusief BTW)
Trajecten:
Eens per maand
Sessie van 1 tot 2 uur
Tussentijds contact/reflectiemoment
op maat; wat nodig is
Coaching team Op aanvraag, afhankelijk van aantal personen, coachvraag, wensen en tijdsduur.

Interesse of vragen? Stuur een mail!
info@paardenblik.nl

U kunt ook bellen: 06 46500015