Voor particulieren

Wij bieden voor zowel voor kinderen als volwassenen trajecten gericht op coaching of behandeling. Deze trajecten zijn op maat. Een eerste kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis. De kennismaking is er om te ervaren of het coachen met behulp van paarden iets voor u is, of het klikt tussen u, paard en coach. Daarna bespreken we met elkaar wat er nodig is. Dat leggen we met u vast in een plan van aanpak, zodat u weet hoe uw traject eruit gaat zien en hoe lang het gaat duren. Ook sluiten we een behandelovereenkomst af.

Voor particulieren is het wellicht mogelijk om deels vergoed te worden via hun zorgverzekeraar. Coaching de Paardenblik is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Complementair (klik hier voor jaarlicentie).

Als u aanvullend verzekerd bent vergoeden een aantal zorgverzekeraars een deel van de kosten. Kijk op https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
Mocht de verzekeraar onverhoopt toch niet vergoeden om wat voor reden dan ook dan is Coaching de Paardenblik hier niet verantwoordelijk voor. Informeer goed bij uw verzekeraar!