Overige producten

Coaching particulieren:
Is bedoeld voor mensen die gericht (lichte) persoonlijk vragen willen onderzoeken en uitzoeken. Is geen hulpverlening, maar heeft een duidelijk coachend karakter.

Teamcoaching:
Is bedoeld voor bedrijven en organisaties die willen werken aan teamversterking of bepaalde thema’s binnen het bedrijf willen onderzoeken.

Relationele coaching:
Is bedoeld ter versterking van relaties of om (communicatie)patronen in een bepaalde relaties met elkaar te onderzoeken.

Gezinscoaching:
Is bedoeld ter versterking van gezinnen of om (communicatie)patronen in gezinnen met elkaar te onderzoeken.

Ponykamp+:
Eens per jaar, in een vakantie verzorgen we voor kinderen van 7-11 jaar een week vol activiteiten die gericht zijn op omgaan met paarden en hierbij gerichte vaardigheden oefenen die mentaal versterken.

Lesbrief en filmpje over sociale media: sociale media? FFdenken!
Samen met 2 jongeren en een youtubester is er een informatief filmpje gemaakt: https://youtu.be/IdNW9D57WH8
Dit op initiatief van de jongeren die in hun dagelijkse leven steeds vaker met de vervelende kanten geconfronteerd werden van sociale media en hier andere kinderen over aan het denken wilden zetten. Het filmpje, als ingang tot gesprek, en een informatieve (les)brief worden gratis door Coaching de Paardenblik aan u aangeboden. Hoe meer sociale media onderwerp van gesprek wordt hoe beter! Want: sociale media is hartstikke leuk! Maar….BLIJF FF DENKEN!

Gratis informatiebrief over social media bij filmpje:
Bekijk de informatiebrief/lesbrief